het bedrijf2018-02-25T08:22:57+00:00

Het bedrijf

Tim Ligthart eigenaar van Gooische Tuinen is in hart en nieren Hovenier, geboren met een wiskunde gave en een geweldig gevoel voor precisie en detail. Op 23 april 2008 heeft Gooische Tuinen haar deuren geopend. Sinds de start kent het bedrijf een prachtige groei en een zeer tevreden vast klanten bestand.

Hiermee is een droomwens van hem in vervulling gegaan. Namelijk, een vakman zijn als hovenier. Tim Ligthart heeft naast zijn studie zeer veel werk verricht in de hoveniers branche en was ook werkzaam in de steenhouwerij. Hier heeft hij alle facetten betreffende natuursteen leren kennen.

In die tijd heeft hij ook de opleiding bouw afgerond en heeft hij tijdens de timmerwedstrijd de eerste prijs gewonnen voor het maken van een site table. Hij is toen als eerste geëindigd door zijn nauwkeurigheid, inzicht en het met creativiteit oplossen van problemen. En zo benadert hij ook zijn werk als hovenier. Jong en gedreven. Gooische tuinen, uw hoveniersbedrijf voor professioneel advies, ontwerp, aanleg en onderhoud. Wij zijn u graag van dienst.

Ons Team

Tim Ligthart
Tim LigthartHovenier
Barend de Ronde
Barend de RondeHovenier
Daniel van Stijgeren
Daniel van StijgerenHovenier
Menno Beckmann
Menno BeckmannHovenier
Fabian van Zwam
Fabian van ZwamHovenier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte

Recente projecten

Traditioneel straatwerk Keizersgracht Amsterdam2016-10-25T14:23:44+00:00